Vores undervisning

SVØM Slagelse Korsørs mål er at tilbyde den bedste svømmeundervisning for vores medlemmer.

Vi underviser efter moderne svømnings principper, og sætter en stor ære i at læring skal ske igennem leg. Vi underviser efter det enkelte barns niveau og behov. Vi arbejder med udviklingen af de 4 grundelementer i vand; balance, elementskifte, vejrtrækning og bevægelse. Du vil derfor opleve, at vi ikke altid træner klassisk svømning i en undervisningstime, men arbejder med udviklingen af et af de elementer, som er en forudsætning for at lære at svømme.

 

Undervisning efter Svømmeskolekonceptet

Vi underviser ud fra DGI’s svømmeskolekoncept.

Her får hvert barn i svømmeskolen en bog - Min svømmebog -  hvor både barnet og forældrene kan følge med i hvor langt barnet er i sin svømme mæssige udvikling.
I den bog er er der beskrevet hvad de forskellige niveauer i svømmeskolen indeholder og hvad man skal kunne for at kunne svømme på de enkelte niveauer.
 
Flere gange i løbet af sæsonen vil der blive afholdt mærkedage, hvor det enkelte barn afprøver sig selv - sammen med resten af holdet. Barnet modtager et klistermærke som bevis for at have opnået de enkelte niveauer i bogen og disse klistermærker kan man sætte forskellige steder i bogen.
 
Hvis du vil vide mere om dette, så kontakt endelig vores svømmeskoleleder og hun vil fortælle dig meget mere om det.
 
Skulle Svømmebogen blive væk, er det muligt at købe en ny via vores webshop her på hjemmesiden. En ny bog koster kr. 100,00. Så pas godt på den. 
 

Praktisk 

Når man tilmelder sig et undervisningshold, skal man stå omklædt og klar i hallen, på det tidspunkt ens hold starter. Instruktøren vil starte med at krydse de fremmødte elever eventuelt på en tablet. Herefter starter undervisningen.

Vi anbefaler brug af svømmebriller.

Det er vigtigt at man er rask, ikke har spist et stort måltid lige inden og at man har været ordentligt på toilettet, så vi undgår fækalier i vandet, og dermed aflysninger. 

 

Flytte hold

Ønsker I at flytte hold, evt. efter opfordring fra jeres instruktør, kontakt da vores kontor, enten på mail eller telefonisk på, hvorefter vi hjælper jer med at flytte hold. Vi opfordrer til, at I forinden har orienteret jer om eventuelle ledige pladser, via vores tilmeldingsmodul, så I ved hvornår det passer jer bedst.

 

Aflysninger

Vi bestræber os naturligvis på, ikke at have aflysninger af undervisningen, udover allerede planlagte aflysninger ved sæsonstart, jf. vores kalender. Ved uforudsete hændelser, så som fækalier, tekniske reparationer/nedbrud eller pludselig opstået sygdom, vil I hurtigst muligt modtage besked omkring aflysningen.

Som det fremgår af klubbens medlemsbetingelser, gives der ingen reduktion, refusion eller erstatningsundervisning, når undervisningen må aflyses pga. ovenstående årsager eller andre uforudsete hændelser. 

Hvis vi er nødsaget til at aflyse en undervisningsgang, melder vi det enten ud via mail eller sms, alt efter tidsrammen, så derfor er det vigtigt at jeres kontaktoplysninger i jeres profil er opdateret og korrekte.

 

Melde afbud

Hvis du kun er fraværende én enkelt eller to gange, er det nok at sige det til instruktøren undervisningsgangen før, og hvis du er syg en enkelt gang, behøver du ikke melde afbud. Hvis du er fraværende mange gang i træk, vil vi meget gerne høre det på kontoret via mail så vi kan give instruktøren besked. Du vil aldrig blive afmeldt dit hold pga. fravær.

 

Spørgsmål til svømmeundervisningen

Instruktøren koncentrerer sig om deres svømmerne, så hvis du har spørgsmål til selve undervisningen, så opfordrer vi til, at du kontakter vores svømmeskoleleder som løbende er til stede i hallen eller på kontoret. Hvis du har brug for det kan hun også kontaktes på mail. Særlig information omkring dit barn, som det er relevant for instruktøren at vide, såsom diagnoser som f.eks. ADHD, autisme, nedsat hørelse, slem vandskræk mm. er vi glade for, at I fortæller til instruktøren, så de ved hvordan det bedst håndteres. Øvrige emner bedes du kontakte svømmeskolelederen omkring, så skal hun nok videregive informationen til instruktøren.


Ophold i bassiner

Vi gør opmærksom på, at det er forældrenes ansvar, at deres barn ikke er alene i svømmehallen og ikke går i vandet, uden at deres instruktør har givet lov. 

Ledige bassiner inkl. baby/varmt vandsbassin må ikke benyttes, da der ikke er betalt for opholdet i bassinet samt ingen opsyn.

 

Svømmeskolelederen

Camilla er klubbens svømmeskoleleder – hende vil du løbende møde i vores to haller. Hvis du ikke lige møder hende, er du meget velkommen til at kontakte hende eller kontoret enten på mail eller telefon.