Vi har flere forskellige special hold for børn.

Fun2Move 

Fun2Move er et hold for børn med lidt for meget på sidebenene eller som måske har det lidt svært på et almindeligt hold. 

For at deltage på holdet skal man have lyst til at træne kroppens muskler gennem leg og øvelser på land og i vandet.
Aldersgruppen er 7 - 14 år.

 

Undervisningen starter med øvelser på land og derefter foregår undervisningen i det lille bassin/Navlebassinet, med leg og øvelser der får pulsen op og som gør det sjovt at træne.
 
Vi beder forældrene om ikke at opholde sig i hallen under undervisningen, da det er vores opfattelse at det forbedrer børnenes indlæring, når forældrene ikke er i hallen. Forældrene er velkommen i hallen den første hele uge hver måned.

 

SØPINDSVIN - alder 5-10 år

På dette hold vil der blive lagt ekstra vægt på den helt nære og tætte kontakt mellem barnet og instruktøren. Dette hold er tiltænkt de børn, der har svært ved at overskue et almindeligt undervisningshold med en masse børn og gang i den.

Holdet vil blive undervist af 2-3 erfarne instruktører og hjælpeinstruktører og det vil maximalt bestå af 8 svømmere.

Holdet henvender sig primært til børn med ADHD, Azpergers syndrom, Autisme eller lignende. Men man behøver ikke have en diagnose…

 

 

 

Børne Crossfit

På dette hold er det vigtigste ikke at du kan svømme, men at vi får pulsen op og bevæger os på en alternativ måde (ikke svømning).

Vi vil udfordre Jer på kondition, samarbejde og udholdenhed. Det eneste vi forventer er, at I er trygge ved vandet og tør at kaste Jer ud i, at træne i vand på en ny måde.

Vores instruktører på dette hold har Aqua Fitnes grunduddannelsen bag sig og har en masse fede øvelser klar til dig. 

 

 

 

Minivandpolo

Dette hold er for dig der godt kan lide at være i vand, og som elsker at lege med en bold.

På holdet vil der være svømmeundervisning og vandtilvænning, og så vil der være en del øvelser og leg med bold, som leder henimod at spille vandpolo.

Holdet er for de 5-9 årige og det er et krav for at gå på holdet at du er fortrolig med vand, kan lide at have hovedet under vandet, og ikke er bange for at løbe rundt i vandet - og selv kan komme op hvis du falder i vandet.

Holdet er et begynder hold til vandpolo, hvor vi også skal svømme lidt.

Grundlæggende udspring for alle

Begynder på det helt elementære niveau med benspring og tilløb på vippen, så alle har mulighed for at være med, disse grundlæggende teknikker skal beherskes inden vanskeligere spring påbegyndes.

Fra 7 år og opefter.

Vi beder forældrene om ikke at opholde sig i hallen under undervisningen, da det er vores opfattelse at det forbedrer børnenes indlæring, når forældrene ikke er i hallen. Forældrene er velkommen i hallen den sidste undervisningsgang i hver måned.