Personlige sponsorater ved sponsorsvømmestævne (svømmere i konkurrence og vandpoloafd.):

Du kan indgå personlige sponsorater med en eller flere svømmere til det årlige Sponsorsvømmestævne, hvorved du både støtter klubben generelt og samtidigt sponsorerer den enkelte svømmer med støtte til betaling af svømmerudstyr, stævne- og træningslejrgebyrer. Aftaler kan indgås med fast beløb uanset distance eller med et beløb/svømmemeter som incitamentssvømning (evt. med fastsat maxbeløb).

Sponsorer speakes under stævnet og synliggøres via sponsorplakater mm. samt klubbens webside omkring sponsorstævnet.

 

 

Bannerreklamer 80 x 200 cm

I både Slagelse og Korsør svømmehal råder klubben over bannerreklamepladser, der tegnes for 1 år af gangen.

Kr. 5.000/år

 

 

Mobile roll-up 200x85 cm:

Klubben tilbyder sponsorplads i 2 formaterRoll-up der medtages til eksterne stævner af klubbens konkurrence/vandpolospillere og ellers er placeret i Slagelse Svømmehal.

20x30 cm logo+navn kr. 3.000/år 50x65 cm logo+navn kr. 7.500/år

 

 

Stævner og events kr. 15.000,00 pr. stævne/event

I løbet af året afholdes der flere stævner og event i SSK i henholdsvis Konkurrencesvømning og Vandpolo. Hvis I eller Jeres virksomhed ønsker at sponsere et sådan stævne, kan stævnet opkaldes herefter og Jeres navn og brand bliver kraftigt eksponeret både i SSK (website og Facebook), men ligeledes også til alle vores udefrakommende deltagere (som tilmelder sig via stævnenavnet i Dansk svømmeunions stævnekalender) og tilskuere.

 

Bliv synlig i Svømmeskolebogen – og medvirk til udvikle vores børn som fortrolige med vand og begyndende klar til sporten

Som erhvervssponsor har du også mulighed for reklame i Svømmeskolebogen, der årligt udleveres til 500-600 nye børn fra ca. 4-5 års alderen. Bogen bruges i 3 - 4 år,selv om man tegner et sponsorat for et år, vil reklamen være i bogen hos de 500 - 600 børn, der har fået den udleveret i det år, hvor reklamen blev aftalt.

Pris: kr. 3.250,00 (ved samtidig binding for flere år aftales rabat).

Annonceformat (bxh) 75mm x 45mm